HAWAIIAANSE HEALING MASSAGE DAG

zaterdag in juni 2022

hawai-massage

Op een zaterdag in juni 2022 organiseren wij weer een Hawaiian healing-massage dag: een intensieve, vrolijke en ontspannen dag met live trommelmuziek, drie uitgebreide massages, dans en een korte inleiding in de Huna-filosofie.

Plaats: Yoga-loft Leiderdorp
Tijd: we beginnen om 10.45 uur en eindigen om 18.00 uur.

Dagprogramma

De Hawaiiaanse massage is een feest, waarin je de kosmische energie en je grenzeloosheid kunt ervaren.Volgens de Hawaiiaanse Huna-filosofie is de wereld zoals wij die ervaren een weerspiegeling van onze overtuigingen: Wat wij over onszelf en de wereld geloven, bepaalt hoe wij de wereld ervaren en wat wij meemaken. Er is een universum aan energie tot onze beschikking, die wordt gestuurd door onze keuzes en beslissingen.

Dit houdt in, dat je je wereld kunt veranderen door je gedachten en overtuigingen te veranderen. Ook de grenzen aan je eigen lichaam zijn enkel een nuttige illusie: er bestaat geen echte grens tussen jou en en de wereld, tussen jou en anderen, er is geen limiet.

Werkend in drietallen, word je door twee mensen tegelijk ongeveer een uur lang gemasseerd en masseer je twee keer een uur lang iemand anders. De masseurs dansen op de muziek rond de tafel en gebruiken veel olie, zodat je alles los kunt laten en je over kunt geven aan de muziek, de massage en de energie.

hawai-vlinder
De lunch is een groot feestmaal. We vragen iedereen een klein vegetarisch gerechtje
mee te nemen ( bv. salade, hartige taart, fruit) , zodat we er een uitgebreid, gevarieerd en
gezond lopend buffet van kunnen maken.
Verder heb je nodig:
• een oud laken en handdoek, die vies mogen worden.
• een omslagdoek..
• oude, gemakkelijk zittende kleding. (bv. korte broek of rok en twee T-shirts)

Begeleiding

Organisator en docent Cor van Kippersluis is lichaamsgericht werkend klinisch psycholoog (sinds 1985) en Rebalancer (sinds 1991). Hij geeft sinds 1991 workshops, waaronder rebalancing, psychobalancing, tantra en meditatiecursussen. Sinds 1994 geeft hij de jaartraining Psychobalancing. Hij heeft een praktijk in Leiden.

Annelèn van Wetten is docent, trainer, stage- begeleider van PABO studenten en facilitator PSYCH-K methode. Zij heeft de volgende opleidingen gevolgd: master Practitioner NLP en Mastercoach, Reiki l en ll, leren van ouderschap en oplossingsgericht werken. Vele jaren ervaring als Psychobalancing assistente, interesse in paardencoaching en passie voor biodanza.

De live trommelmuziek en “special effects” zal, net als voorgaande keren, verzorgd worden door Rik van Boeckel.Hij is een ervaren percussionist, speelt djembé, conga's, cajón, melodische en kleine percussie. Hij geeft percussieles aan volwassenen, jongeren en kinderen. Hij treedt regelmatig op, heeft ook een theaterachtergrond, schrijft en heeft eerder bij Cor Hawaiïaanse massage met percussie begeleid.

Toke de Kroon is o.a. hawaiiaans massage therapeut. http://indewarmehand.nl

 

partyspul

Deelname en kosten

Enige ervaring met massage is voor de deelnemers vereist.
Het maximale aantal deelnemers is 24 en het minimale aantal is 12.

De kosten voor de dag zijn € 60,-.
Graag vooraf overmaken op:NL52 ASNB 0948593393 tnv CJWM van Kippersluis (BIC ASNBNL21) .
Bij annulering betaal je daarvan 50% tot een week van tevoren, daarna alles tenzij er ernstige redenen voor zijn.

Als je zin hebt om mee te doen, mail me dan een bevestiging.

Cor van Kippersluis

071-5225405