HAWAIIAANSE HEALING MASSAGE DAG

zaterdag in juni 2024, Yogaloft Leiderdorp, 10.00-17.00

hawai-massage

Wij organiseren weer een Hawaiian healing-massage: een intensieve, vrolijke en ontspannen dag met live trommelmuziek, drie uitgebreide massages, dans en een inleiding in de Huna-filosofie. Werkend in drietallen, word je door twee mensen tegelijk ongeveer een uur lang gemasseerd en masseer je twee keer een uur lang iemand anders. De masseurs dansen op de muziek rond de tafel en gebruiken veel olie, zodat je alles los kunt laten en je over kunt geven aan de muziek, de massage en de energie.

De Hawaiiaanse massage is een feest, waarin je de kosmische energie en je grenzeloosheid kunt ervaren.Volgens de Hawaiiaanse Huna-filosofie is de wereld zoals wij die ervaren een weerspiegeling van onze overtuigingen: Wat wij over onszelf en de wereld geloven, bepaalt hoe wij de wereld ervaren en wat wij meemaken. Er is een universum aan energie tot onze beschikking, dat wordt gestuurd door onze keuzes. Dit houdt in, dat je je wereld kunt veranderen door je gedachten en overtuigingen te veranderen. Ook de grenzen aan je eigen lichaam zijn enkel een nuttige illusie: er bestaat geen echte grens tussen jou en en de wereld, tussen jou en anderen, er is geen limiet.

De lunch is een groot feestmaal. We vragen iedereen een vegetarisch gerechtje mee te nemen, zodat we er een uitgebreid, gevarieerd en gezond lopend buffet van kunnen maken.
Verder heb je nodig: • een oud laken en handdoek, die vet mogen worden.
een omslagdoek en oude, gemakkelijk zittende kleding (bv. korte broek of rok en twee T-shirts).

Begeleiding

Organisator en docent Cor van Kippersluis is lichaamsgericht werkend klinisch psycholoog en Rebalancer. Hij geeft sinds 1991 workshops waaronder Psychobalancing,Hypnose, Meditatie, Tantra en de jaartraining Psychobalancing. Hij heeft een praktijk in Leiden.

Annelèn van Wetten is docent, trainer, stagebegeleider van PABO studenten. Opleidingen o.a: master Practitioner NLP en Mastercoach, Reiki l en ll, leren van ouderschap en oplossingsgericht werken. Passie voor biodanza.Vele jaren ervaring als Psychobalancing assistente.

Live trommelmuziek en “special effects” zullen opnieuw verzorgd worden door Rik van Boeckel.Hij is een ervaren percussionist, speelt djembé, conga's, cajón, melodische en kleine percussie. Hij geeft percussieles aan volwassenen, jongeren en kinderen. Hij treedt vaak op, heeft een theaterachtergrond en schrijft.

Enige ervaring met massage is vereist. Aantal deelnemers: maximaal 24, minimaal 12. Kosten € 60,- overmaken op: NL52ASNB0948593393 ,CJWM van Kippersluis.  Inschrijving: corvankippersluis@casema.nl . 

hawai-vlinder

 

 

partyspul.jpg